Stiri

» 25.11.2011 - Magazinul Caricatura-ta.ro va invita sa-i treceti pragul! Va punem la dispozitie o modalitate facila prin care puteti sa comandati caricaturi online. Caricaturile pot fi realizate atat in metoda traditionala, folosind creioane, pasteluri,... (http://www.caricatura-ta.ro/ - Vezi profil plus toata stirea)

 

» 25.07.2009 - Scoala Parintilor.RO a lansat de curand o sectiune dedicata parintilor singuri. In Romania exista din pacate multe familii monoparentale si programul zilnic nu le ofera posibilitatea parintilor de a cunoaste pe cineva sau de a-si face prieteni.... (http://www.scoalaparintilor.ro - Vezi profil plus toata stirea)

 

» 23.07.2009 - Pentru prima data in Romania, a fost pus la punct sistemul "Comenzi Online" care pune la dispozitia clientilor un formular pentru cereri piese. Se completeaza cu cat mai multe informatii si la apasarea butonului "Trimite cerere", aceasta pleaca la... (http://www.dezmembrari.ro - Vezi profil plus toata stirea)

 

» 15.07.2009 - A fost lansata categoria de jocuri 3d, cu o colectie interesanta de jocuri gratis. (http://www.jocuri-gratis.ro - Vezi profil plus toata stirea)

 

» 14.12.2008 - Am relansat site-ul TopStiri.info intr-o noua prezentare, acum cu mult mai multe stiri din mult mai multe domenii si mult mai multe ziare. O noua sectiune in limba engleza prezinta ultimile stiri "de afara". In noua varianta se poate urmari cateva... (http://www.topstiri.info - Vezi profil plus toata stirea)

 

Adauga bannerul tau in RoPromo.net

Promoveaza-ti siteul cu noi pe net!
Website Submitter
Statistici:
» Categorii: 218
» Siteuri active: 169
» Siteuri propuse azi: 0
» Siteuri in asteptare: 90
» Probabilitatea de acceptare: 99.62%


Anuntul Romanesc
Promotii Online
Catalog Web de BLOGuri
Sfaturi si Recomandari pentru site-ul tau
Sinteza Stirilor
Reclama ta aici