Caricatura Ta

Caricatura Ta  Categorie: Comert, magazine  :  Cadouri
 Data adaugare: 25.11.2011
 Vizite: 5
Titlu: Caricatura Ta
Link: http://www.caricatura-ta.ro/
Descriere: Magazin de caricaturi online si portrete, desenate dupa fotografie. Lucrarile sunt desenate fie in metoda traditionala, cu creioane pe hartie, fie digital, folosind tablete grafice.

Pagini Indexate: (Indexed Pages) - lista paginilor din cuprinsul site-ului tau indexate de motorul de cautare:


Doriti sa vedeti versiuni anterioare ale site-ului din anii trecuti? Folosind arhiva internet pusa la dispozitie de "Wayback machine" aveti aceasta posibilitate dand click aici.
chanttal.ro
Stire referitoare la http://www.caricatura-ta.ro/:

Magazinul Caricatura-ta.ro va invita sa-i treceti pragul! Va punem la dispozitie o modalitate facila prin care puteti sa comandati caricaturi online. Caricaturile pot fi realizate atat in metoda traditionala, folosind creioane, pasteluri, acuarele si hartie, precum si digital, folosind tablete grafice de profesionale. De ce sa aleg o caricatura clasica ? Caricaturile desenate in metoda traditionala au o importanta aparte: intrati chiar in posesia originalului, desenat pe hartie. Puteti inrama astfel lucrarea si sa o pastrati ani buni, expusa pe un perete. De ce sa aleg o caricatura desenata digital ? Daca e desenata pe calculator nu are nicio valoare artistica. Da, caricaturile digitale sunt desenate pe calculator, in programe de grafica gen Photoshop. Dar - sa fim seriosi! - suntem in secolul 21. Inovatia isi spune cuvantul si in acest domeniu si dorim sa profitam la maxim de talentul nostru, sa-I extindem limitele pe cat de mult posibil si sa oferim clientilor nostrii posibilitatea de a alege. Desi lucrarile sunt desenate pe calculator, tot au valoare artistica pentru ca sunt desenate manual, doar ca nu se folosesc creioane si hartie ci tablete grafice profesionale. Caricaturile digitale au o calitate estetica superioara caricaturilor clasice si pot fi folosite fie pentru a fi oferite cadou, colectie personala de caricaturi, logo-uri sau oriunde altundeva. Cine suntem ? Caricatura-ta.ro a luat fiinta in primavara anului 2011 din initiativa a trei artisti clujeni. Desi suntem noi pe piata, deja avem un portofoliu foarte mare de clienti atat din Romania cat si din afara granitelor. Printre clientii internationali, am avut placerea de a colabora cu scriitori (Cheril N Clarke), vice-presedinti de corporatii, directori generali sau directori de marketing de la companii de top cum ar fi: Mars, Wrigley, Cheval Creative, Warner Brothers, IntaFitness.

Adauga bannerul tau in RoPromo.net

Promoveaza-ti siteul cu noi pe net!
Website Submitter
Statistici:
» Categorii: 220
» Siteuri active: 270
» Siteuri propuse azi: 0
» Siteuri in asteptare: 29
» Probabilitatea de acceptare: 98.68%


Anuntul Romanesc
Promotii Online
Catalog Web de BLOGuri
Sfaturi si Recomandari pentru site-ul tau
Sinteza Stirilor
Reclama ta aici